Olaf Reijerse

Reviews

09-06-15 | Mevr. Bakker, Hilversum

Goede vakman, bereid om net dat beetje meer moeite te doen.

25-06-14 | Dhr. Reijmerink, Hilversum

Olaf was flexibel (kon evt in de avond, en vrij snel), kwam perfect zijn afspraken na, had een zeer concurrerende prijs, ging gestructureerd te werk en was een zeer vriendelijk persoon. Zo lang Olaf dit serviceniveau blijft volhouden, blijf ik bij hem voor mijn ketel!

15-04-14 | Dhr. Wittgen, Utrecht

Goede duidelijke afspraken welke ook worden nagekomen en het leveren van perfect wwerk. Vriendelijk in de omgang en mooi en netjes werk afgeleverd.

14-09-13 | Dhr. de Boer, Bennekom

Erg enthousiaste vakman die bij ons de Remeha Calenta 40c heeft geplaatst. Olaf werkt netjes en heeft alles ook keurig schoon achtergelaten. Leidingwerk ook prima in orde en gebruik van goede materialen. Denkt goed mee en levert snel. Zelfs de klokthermostaat heeft hij volledig ingesteld.

12-04-12 | Dhr. Vosman, Amersfoort

Olaf heeft bij ons onze oude ketel vervangen. Olaf reageerde snel op de advertentie en is hierna op kort termijn langsgekomen om gezamelijk te kijken naar de situatie. Hierna heeft hij een gepaste offerte opgesteld en zijn binnen een week de werkzaamheden uitgevoerd. Kort na de installatie heb ik Olaf op de eerste paasdag gebeld met een spoedklusje, Olaf kwam binnen het uur langs om het probleem te verhelpen. Goede service! Wat mij betreft een aanrader!

28-01-12 | Mevr. Vink, Leusden

Klus op de site gezet en binnen 2 dagen hangt er een nieuwe ketel. Olaf heeft het werk zeer goed gedaan. Hij werk hard en netjes. Hij is een echt vakman. Ik vond het moeilijk om te kiezen tussen de verschillende aanbieders. Ik heb voor Olaf gekozen omdat hij hier in de buurt woont/werk en omdat zijn advertentie mij aansprak. Ook heeft hij een nette prijs geboden. Nadat hij de situatie gezien had bij mij thuis, kon hij het werk voor minder doen. Dus daar was ik ook blij mee. Olaf is echt een aanrader!

Facebook Icon